Onderhoudsbedrijf Den Haag Renovatie Den Haag
Zo, daar bent u mooi klaar mee

Stuken, behangen, latex spuiten en meer

Uw woning laten schilderen, dat doet u niet alleen voor het oog. De afwerking van de muren is tevens het beschermlaagje. Vocht en weer blijft buiten en trekt niet in de wand. Nu zijn er veel verschillende manieren om de wand af te werken. We kunnen hem stuken, schilderen, spuiten met latex, maar ook behangen. Wat vindt u het mooist? 

schilder Den Haag; schilderwerk Den Haag

Het begint met stucwerk

Is een wand beschadigd, of heeft u een hele nieuwe wand laten plaatsen? Dan bereiden we die wand voor met stucwerk. Deze basislaag is nodig om de wand vervolgens op de door u gewenste manier te kunnen afwerken. Een wand echt glad stuken is een werkje waar kennis en ervaring voor nodig is. Onze ervaren stukadoors zorgen voor een strakke afwerking van uw wand. Zo hebben we altijd het perfecte begin voor de wandafwerking.

Latex spuiten: de strakste afwerking van uw wand

Kent u dat: hoe u ook uw best doet met die verfroller, u blijft strepen zien. Zonde! Laat uw wanden en plafonds dan liever spuiten met latex door Renovatie- en onderhoudsbedrijf Brehler & De Frel uit regio Den Haag. Met het airless spuiten kunnen we in een mum van tijd elke ruimte voorzien van latex in de door u gewenste kleur. Het eindresultaat is een mooie, gladde en strakke muur.

Latex spuiten kan over:

  • spackwerk
  • schuurwerk (structuur blijft behouden)
  • spachtelputz
  • glasvezelbehang en andere behangsoorten
  • bestaand schilderwerk

Wilt u uw woning laten stuken én latex laten spuiten? Neem dan contact op en vraag naar het combinatiepakket.