Onderhoudsbedrijf Den Haag Renovatie Den Haag
Zo, daar bent u mooi klaar mee

Renovatie en onderhoud in regio Den Haag

Past uw huis nog helemaal bij u? Of heeft u nog een aantal woonwensen die uw huis nog prettiger zouden maken? Met bijvoorbeeld een nieuwe vloer, het verwijderen van een wand of het plaatsen van een op maat gemaakte kastenwand wordt de ruimte nog mooier én praktischer. Renovatie- en onderhoudsbedrijf Brehler & De Frel neemt u het werk uit handen.

schilder Den Haag; schilderwerk Den Haag

Vloerafwerking en raamdecoraties

Een nieuwe vloer leggen: het is een tijdrovend klusje en om de vloer netjes te leggen is kennis van de materialen vereist. Bij Renovatie- en onderhoudsbedrijf Brehler & De Frel werken specialisten die u adviseren over de juiste materiaalkeuze. Daarna leggen ze de vloer, plaatsen plinten en werken het geheel perfect af. Natuurlijk is er meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het stofferen van de trap of het plaatsen van op maat gemaakte vitrages, gordijnen en andere raamdecoraties.

Handgemaakte radiatorbakken of maatwerkmeubilair

Soms is een standaardmodel uit de winkel gewoon niet handig. Bijvoorbeeld als u de radiatoren in uw woonkamer op een nette manier wilt wegwerken, of als u de wandruimte in uw huis optimaal wilt benutten. De handige mannen van Renovatie- en onderhoudsbedrijf Brehler & De Frel uit regio Den Haag steken de handen uit de mouwen. Zij maken meubels en woninginrichting op maat. Zo krijgt u precies de oplossing die bij u past, in de gewenste kleur en uitvoering. Wilt u uw idee aan ons voorleggen? Neem dan contact op.

Verbouwingen in huis

Een muurtje weghalen om van die kleine kamer een schitterende inloopkast te maken, of juist een wandje plaatsen om de zolderruimte te veranderen in praktische slaapkamers. Het zijn zomaar voorbeelden van projecten die Renovatie- en onderhoudsbedrijf Brehler & De Frel uit Den Haag regelmatig uitvoert. Wilt u de ruimte in uw huis nog handiger benutten, maar voert u de klus liever niet zelf uit? Vraag dan vandaag nog een offerte aan.