Onderhoudsbedrijf Den Haag Renovatie Den Haag
Zo, daar bent u mooi klaar mee

Installatie en onderhoud van uw cv en sanitair

’s Morgens vroeg een warme douche en na het werk lekker op de bank in een behaaglijk warme woonkamer. Dat wil toch iedereen? Daarvoor is onderhoud van uw cv-ketel belangrijk. Zo weet u zeker dat de ketel het hele jaar door genoeg warmte levert. Loopt u toch niet warm voor uw verouderde badkamer? Laat de vakmannen van Renovatie- en onderhoudsbedrijf Brehler & De Frel dan uw badkamer renoveren.

Renovatie van uw badkamer of toilet

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u uw badkamer of toilet wilt laten vernieuwen. Misschien bent u uitgekeken op de tegels, wilt u de ruimte praktischer indelen of is het sanitair aan vervanging toe. Renovatie- en onderhoudsbedrijf Brehler & De Frel denkt mee over een handige oplossing. Zo is ook in kleine badkamers vaak nog wel ruimte voor een ligbad, als het sanitair net iets anders geplaatst wordt. Daarnaast kan een ruimte helemaal opgefrist worden met nieuw tegelwerk. Hoe groot of klein uw verbouwingswens ook is, we komen langs om het project met u te bespreken. Aan de hand van dat gesprek maken we een vrijblijvende offerte op. Gaat u akkoord met de prijs? Dan voeren we het werk netjes en snel uit. Voor de plaatsing van het sanitair en aanpassingen aan het leidingwerk hoeft u niet apart een loodgieter in te schakelen;
we voeren al het werk zelf uit.

Onze specialisten werken snel en vakkundig. Daarbij is een prachtig resultaat het belangrijkste uitgangspunt. Kies daarom voor een perfect afgewerkte badkamer van Brehler & De Frel.

cv-ketel Den Haag

Installatie en onderhoud van de cv-ketel

De cv-ketel zit meestal netjes weggewerkt, op een plek waar we hem niet elke dag zien. Daardoor vergeten we hem weleens, en dat is zonde. Reparaties aan de cv-ketel kunnen vaak voorkomen worden als er regelmatig onderhoud plaatsvindt. Laat uw cv-ketel nog voor de koude maanden beginnen nakijken door de verwarmingsspecialisten van Renovatie- en onderhoudsbedrijf Brehler & De Frel uit regio Den Haag. Is vervanging van de ketel toch noodzakelijk? We bestellen voor u een vervangend exemplaar en installeren de nieuwe cv-ketel. We weten precies waar de verwarmingsinstallatie aan moet voldoen en zorgen ervoor dat u de radiator weer aan kan zetten.